TFF yabancı futbolcu kontenjanını 6+2 olarak değiştirme kararı aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu Turkcell Süper Lig'de yabancı oyuncu sınırlamasında değişikliğe gitti. Federasyon, kulüplerin 6+2 olarak yabancı oyuncu oynatabileceklerini açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün İstanbul'da yaptığı haftalık olağan toplantısında, yabancı statüsünde oynayan futbolcularla ilgili kontenjanı artırma kararı aldı. Yönetim Kurulu, daha önce 6 artı 1 olan yabancı statüsündeki oyuncu sayısını, 6 artı 2'ye çıkardı. Bu durumda, oyunda yabancı statüsünde yine 6 oyuncu oynayacak, kulübede ise 2 futbolcu bulundurulacak.
Yönetim Kurulu, 1 Şubat 2008 tarihinde sona erecek olan ikinci transfer ve tescil dönemini, 6 Şubat 2008 Çarşamba günü mesai bitimine dek uzattı.
Futbol Genel Kurulu tarafından alınan karar gereği, 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak seçimli genel kurul için, Yönetim Kurulu, gerekli ilânların verilmesi ve hazırlıkların başlatılmasını kararlaştırdı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi Almanya'da oynayacağı 3 hazırlık maçının organizasyon ve yayın haklarının pazarlanması konunda gelen teklifleri değerlendirdi. FIFA ve UEFA'nın bu tür organizasyonlarda aradığı koşullara uygunluğu nedeniyle Saran Grubu ile sözleşme imzalanmasına karar verildi.